top of page

Iepazīstinām ar OPI STAR LIGHT! Jaunā LED lampa!

Gadu gaitā esat ar mums dalījušies ar tādām lietām kā: “Es nevaru atrast lampu, kas kalpotu ilgāk par 6–12 mēnešiem” un “tā ir problēma manam uzņēmumam, jo ​​lampa jebkurā brīdī var pārstāt darboties”. Mēs jūs esam sadzirdējuši, un esam smagi strādājuši, lai izveidotu lampu, kas jūs nepievils. Uzticama, izturīga un precīza, mēs esam lepni iepazīstināt jūs ar jauno OPI STAR LIGHT lampu.


OPI STAR LIGHT lampas izturība pret kritieniem, uzbūve ar vienmērīgas nagu lakas sacietēšanas funkciju izturēs laika pārbaudi. 2 gadu garantija. Ergonomiski izstrādāta un pārbaudīta sadarbībā ar nagu speciālistiem visā pasaulē, šī augstākās premium kvalitātes LED lampa ir izturīga tāpat kā nagi.

*Izturīga pret funkcionāliem bojājumiem pēc nejaušas nokrišanas.




Lai jūs iepazītos tuvāk, mēs atbildam uz galvenajiem jautājumiem, kas jums noteikti radīsies, tāpēc sāksim:


Kas padara to izturīgu pret kritienu un vai tā salūzīs, ja tā nokrīt?



STAR LIGHT ir izgatavota no 58% metāla un 25% OPI Resist Polymer izturīga polimēra materiāla — šī kombinācija padara to neticami izturīgu, tāpēc, ja tā nokrīt no jūsu darba stacijas/galda vai kāds tai uzskrien virsū, tā izturēs funkcionālus bojājumus. Uzskatiet to par savu izturīgo palīgu no šī brīža.




Cik ilgi tā kalpos?



Mēs izstrādājām STAR LIGHT, lai tā paliktu ar jums, tāpēc mēs piedāvājam 2 gadu garantiju. Tās ir pārbaudītas tūkstošiem stundu nepārtrauktā lietošanā, un ir pierādīts, ka tas ir salīdzināms ar vairāku gadu ilgu lietošanu salonā.





Kas padara sacietēšanu tik vieglu?



Lampai ir spoguļveida iekšpuse vienmērīgai gaismas sadalei ar 22 mērķētām LED diodēm — tas nodrošina vienmērīgu gaismas atstarošanos, kas ļauj precīzi sacietēt pārklājumam uz visiem 5 pirkstiem un kāju pirkstiem. Plaša lampas iekšpuse visiem roku izmēriem. Mēs arī izveidojām noņemamu rokas plāksni ar 5 pirkstu iespiedumu vadotni, kas nodrošina pareizu rokas novietojumu lampas iekšpusē.






Cik ļoti sakarst lampa?



Mums ir ārkārtīgi svarīgi nodrošināt, lai jūsu klientiem būtu ērti pie katras manikīra un pedikīra procedūras, tāpēc mēs izstrādājām lampu tā, lai tā izkliedētu siltumu, izmantojot optimizētu konstrukciju un siltuma emisijas ventilācijas atveri aizmugurē. Papildus tam mūsu 3 sek. un 5 sek. taimera režīmi nodrošina precīzu sacietēšanu ar zibspuldzi, kas ir izstrādāta, lai samazinātu karstuma pieaugumu.




Kas padara to tik ergonomisku?



Mēs sadarbojāmies ar nagu profesionāļiem visā pasaulē, lai izstrādātu lampu, kas jums derētu vislabāk. Lai nosauktu dažas lietas, mēs izveidojām plašu atvērumu un plašu iekšpusi dažādiem roku un nagu izmēriem, regulējamas gumijas kājiņas ērtākam pedikīram, kā arī digitālo taimeri un pogas novietojām aizmugurē tā, lai tās būtu vērstas pret jums, kamēr strādājat.



Ko darīt, ja es izleju acetonu vai uz tās tiek gēllaka?


Izmantojiet OPI N.A.S. 99 un OPI EXPERT TOUCH salvetes nesacietējušas gēllakas noņemšanai no OPI STAR LIGHT lampas.


Ja gēllaka nejauši sacietē uz rokas plāksnes vai OPI izturīgā polimēra korpusa, noņemiet ar OPI EXPERT TOUCH salveti un OPI EXPERT TOUCH lakas noņemšanas līdzekli. Turiet salveti uz sacietējušās lakas 15 sekundes, viegli paberzējiet un noslaukiet.


Pēc katra pakalpojuma noņemiet rokas plāksni un, izmantojot EPA reģistrētu dezinfekcijas līdzekli, izsmidziniet to uz rokas plāksnes. Ļaujiet šķīdumam iedarboties ieteicamo laiku saskaņā ar esošajām vadlīnijām un noteikumiem.


Noslaukiet lampas ārējo un iekšējo korpusu ar dezinfekcijas salveti vai dvieli un dezinfekcijas līdzekli. Uzmanieties, lai izvairītos no pieskaršanās LED diodēm.



198 views0 comments
bottom of page