top of page

OPI gēllakas sistēmas uzklāšana soli pa solim. VIDEO pamācība.

OPI, sadarbībā ar ar nagu kopšanas speciālisti un pasniedzēju Elīnu Briģi, ir sagatvojuši nelielu soli pa solim ceļvedi kā ātri un pareizi uzklāt OPI gēllakas sistēmu. Visus nepieciešamos produktus un piederumus, iespējams iegādāties mūsu e-veikalā ar piegādi uz mājām vai pakomātu ar izsūtīšanu nākošajā darba dienā.

Katrs gēllakas uzklāšanas pakalpojums jāsāk ar nagu sagatavošanu, kas ir sistemātisks process, kas nodrošina, ka nagi ir tīri, uz tiem nav palikusi nagu laka, netīrumi vai eļļa, kas var ieteikmēt materiāla noturību. Noņemiet jebkuru laku ar Expert Touch Nail Wipe salveti, kas samitrināta ar Expert Touch nagu lakas noņēmēju. Ja nepieciešams veiciet pirms tam manikīru.


Pirms tu sāc darboties.

Noteikti ievērojiet OPI GelColor naga sagatavošanas vadlīnijas un darbības. Novērtējiet klienta nagu tipu un dzīvesveidu, lai noteiktu, vai izvēlēties Stay Classic vai Stay Strong gēllakas bāzi. Visu nepieciešamo atradīsi sadaļā profesionāļiem.


Darba process:


1. Viegli atbīdiet kutikulu ar apelsīna kociņu vai speciāli tam paredzētu kutikulas atbīdītāju, mēs izmantojam OPI Cuticle Stick kutikulas atbīdītāju.


2. Izmantojot buff vīli 220/280 griti viegli nomatējam dabīgo naga plātni. Var izmantot OPI Pro File - 240 Grit


3. Ar nagu vīli dabīgo nagu kopšanai OPI Pro File - 240 Grit viegli piešķiram nagiem formu.



4. Izmantojot OPI Expert Touch Nail wipes salveti bez šķiedrām un NAS`99 nagu attaukošanas līdzekli, notīram putekļus un attaukojam naga plātni pirms materiāla uzklāšanas, lai uzlabotu visu nagu produktu saķeri.


5. Pārklājam dabīgo nagu ar 1 kārtu Bon-Aid pH Balancing agent attaukotāju un ļaujiet nožūt. Tas palīdz dehdrēt nagu, nodrošina pareizu naga pH līmeni un izveidot labāku saķeri starp nagu un bāzes kārtu.



6. Dabīgo nagu pārklāj ar OPI Stay Strong gēllakas bāzi.


Pirms lietošanas enerģiski, 1 minūti ilgi saskalojiet katru gēllakas pudelīti, lai tā rūpīgi sajauktos. Izņemot otiņu no pudeles, noslaukiet lieko bāzes kārtu.


Plānā kārtā pārklāj nagus un naga brīvo malu. Bāze nodrošina saķeri ar nākošo materiāla kārtu, izvēlēto gēllakas toni.




7. Kad pārklāti visi vienas rokas nagi, liekam polimerizēties OPI Star Light led lampā uz 30 sekundēm.


8. Pirms uzklāt gēllakas toni, enerģiski, 1 minūti ilgi saskalojiet OPI Gel Color laku ar izvēlēto toni, lai pigmenti rūpīgi sajauktos. Izņemot otiņu no pudeles, noslaukiet lieko lakas kārtu.

OPI gēllakas ir ļoti pigmentētas, tāpēc pietiks ar divām plānām kārtām, lai iegūtu skaistu, pigmentētu un košu toni.


9. Uzklājiet plānu pirmo lakas kārtu naga centrā, pēc tam katrā pusē, atstājot nelielu atstarpi gar kutikulu. Pārklājiet naga brīvo malu, lai veidotu vienmērīgu pārklājumu.


OPI gēllakas tekstūra nodrošina vieglu uzklāšanu, kā arī ideāli der jebkura diziana izveidošanai. Toņi neatkāpjas no kutikulas, līdz ar to tos ir viegli uzklāt uz vairākiem nagiem vienlaicīgi.


10. Pirmo kārtu liekam polimerizēties OPI Star Light led lampā uz 30 sekundēm.


11. Kad pirmā kārta ir nopolimerizējusies, uzklājam otro kārtu plānā slānī, pārklājot brīvo naga malu. Arī otro kārtu liekam polimerizēties OPI Star Light led lampā uz 30 sekundēm.



12. Nobeigumā izmantojam OPI Stay Shiny gēllakas virskārtu , kura nodrošinās izcilu spīdumu un gēllakas manikīra noturību. Tieši tāpat pārklājam nagu plānā kārtā pāri naga virsmai un brīvajai malai. Tās konsistence radīta tā, lai manikīrs noritētu ātri un bez aizķeršanās.


13. Ievietojam OPI Star Light led lampā uz 30 sekundēm.


14. Pēc polimerizācijas uz nagiem ir palicis lipīgais slānis, kuru notīra ar Expert Touch Nail Wipe salveti, kas samitrināta ar NAS`99 attaukotāju.


Ātrs un skaists pakalpojums ir gatavs! Bet neaizmirstiet palutināt savas klientes ar OPI ProSPA līniju – kutikulas eļļu un roku kopšanas krēmu.


Produkti ir ātri absorbējoši un neatstāj taukainas pēdas, produktus var ērti izmantot arī vasarā. Kutikulas eļļu maigi iemasējam nagu valnīšos un uzklājam uz rokām krēmu.



Ja uzklāšanas procesā rodas jautājumi, droši ar mums sazinies un meklēsim risinājumu kopā!

Noņemšana:


OPI gēllaku ērti un viegli noņemt izmantojot foliju, Expert Touch Nail Wipes, kas samitrināta Expert Touch nagu lakas noņēmējā ar acetonu un kutikulas atbīdītāju.


  1. Viegli ar nagu vīli nomatē naga spīdīgo kārtu, pavisam nedaudz brīvo malu.

  2. Ietin nagus folijā + nagu salvetītē, kas samitrināta acetonā. Vari izmantot jau gatavus folijus no OPI ar iestrādātu spilventiņu (250gab).

  3. Noturi 15-20 minūtes atmiekšķēties un maigi notīri no naga virsmas atlikumus ar kutikulas atbīdītāju un notīri nagus ar acetonu.












105 views0 comments
bottom of page