top of page

OPI pārnes Bārbijas personību no ekrāna uz nagu lakām ar OPI Bārbijas filmas kolekciju. #OPIxBA

Iedvesmojoties no Grētas Gervigas (Greta Gerwig) ļoti gaidītās filmas “BĀRBIJA”, OPI pievienojas Warner Bros. un Mattel uzņēmumiem, ievedot Bārbiju no lielā ekrāna reālajā pasaulē kopā ar OPI Bārbijas filmas nagu laku kolekciju.

Deviņi “Limited Edition” krāsu toņi pieskarās tādām filmas tēmām kā “jautrība saules pielietā liedagā”, “dejas visu nakti”, “katru dienu izdzīvo kā savu labāko dienu”, un atspoguļo nosaukumus, kurus konceptuāli izveidojis filmas režisors un rakstnieks Gervigs (Gerwig), palīdzot uzjust filmas labo enerģiju.


Nagu laku cienītāji var pieņemt pašreizējo “Bārbijas personības” (Barbiecore) tendenci ar četriem garastāvokli uzlabojošiem rozā toņiem krēmkrāsas un metālikas nokrāsās, kā arī drosmīgā, piesātinātā fuksijas tonī. Papildus Bārbijai raksturīgajam rozā tonim, kolekcijā ir arī trīs spilgti citrondzeltenas, debeszilas un mirdzoši zilas toņu nokrāsas. Divi gliteru toņi ar zaigojošām, sudraba un rozā folijas daļiņām papildina kolekciju un piešķir papildu mirdzumu jautro, košo nokrāsu spektram.


"Rozā estētika ir modes un skaistumkopšanas pamatelements, un šīs kolekcijas populārākais tonis Hi Barbie! — frāze no gaidāmās filmas, kas jau ir sacēlusi vētru internetā — atspoguļo “Bārbijas personības” tendenci," piebilst OPI Color Equity globālā direktore Džila Bartoševiča (Jill Bartoshevich). "Kolekcijas nostalģiju izraisošo nokrāsu palete piedāvā patērētājiem virtuālas realitātes garšu ar priecīgu toņu nokrāsu klāstu."


OPI Barbie the Movie toņi būs pieejami tikai kā Nail Lacquer klasiskās nagu lakas:


Bon Voyage to Reality!

Atstājiet visu šajā “nude” rozā krēmkrāsā.



Every Night is Girls Night

Bārbija – tās ir ballītes šajā zaigojošajā gliteru mirdzumā.



Best Day Ever

Katra diena ir labākā diena šajā rozā gliteru mirdzumā.


Feel the Magic

Nāciet un sajūtiet burvību šajā tumši rozā krēmā.



Welcome to Barbie Land!

Perfekti mirdzoši rozā tonis perfekti rozā vietai.



Hi Barbie!

Moderni rozā krēmkrāsas tonis, kas burtiski ir tik “bārbijisks”.



Hi Ken!

Esi ideāls Kens šajā spilgti dzeltenajā krēmā.



Yay Space!

Mirdzoši zila nokrāsa, kas atrodas ārpus šī virpuļa.



My Job is Beach

Vidēja toņa zils krēms tik ļoti atgādina pludmales.



OPI klasiskā nagu lakai ir ļoti pigmentēta, bagātīga formula, kas klājas vienmērīgi, neveidojot svītras. Tā var lepoties ar noturību līdz pat septiņām dienām, ja to lieto kopā ar profesionālu pakalpojumu.







67 views0 comments
bottom of page