top of page

7 soļi līdz veselākām kutikulām

Vai nagi jums sagādā problēmas? Mūsu OPI komanda ir šeit, lai palīdzētu tikt galā ar visām jūsu nagu ārkārtas situācijām! Veicot misiju, lai palīdzētu atveseļot jūsu nagus, mēs graujam mītus par katru manikīra problēmu, lai palīdzētu jums atrast pārsteidzoši vienkāršu risinājumu ar mūsu kopšanas produktu klāstu. Šoreiz mūsu uzmanības centrā ir sausa nagu kutikula vai sausa āda ap nagiem.


Ziemā vai jebkurā laikā, kad temperatūra pazeminās, vai āda tiek pakļauta ķīmiskām vielām, piemēram, tīrīšanas līdzekļiem, āda tiek pakļauta ārējo apstākļu iedarbībai, nagiem un kutikulām tas ir liels trieciens. Mēs esam šeit, lai palīdzētu un ieteiktu labākos produktus kutikulu kopšanai mājās.


Kas jums būtu jāievēro?


Kutikula atrodas ap jūsu nagiem. Tas faktiski ir jūsu ādas pagarinājums un aizsargā nagus, darbojoties kā barjera baktērijām. Jūs varat noteikt, vai jūsu kutikulas ir sausas, ja tās lobās vai plaisā. Ja to pamanāt, rīkojieties ātri, jo saplaisājušas un nolobījušās kutikulas var ļaut baktērijām iekļūt jūsu nagos un izraisīt infekciju.


Kas izraisa sausas kutikulas veidošanos?


Sausa kutikula var izveidoties dažādu faktoru ietekmē. Ziemā auksts laiks kopā ar sausu iekštelpu siltumu, kā arī vairāki iespējamie iekšējie faktori var veicināt sausas kutikulas veidošanos. Mēs iesakām izmantot iespēju un noteikt iespējamos kutikulas bojājumu iemeslus, kas ir vienkārši novēršami. Pārbaudiet tīrīšanas līdzekļus, ko regulāri izmantojat, jo tie var pastiprināt ādas sausumu. Varbūt daudz laika pavadiet strādājot ārā? Kā arī, cik daudz ūdens lietojat ikdienā? Visi šie mazie faktori var veicināt sausas kutikulas veidošanos.


7 soļi kā ārstēt un kopt sausu kutikulu:

1. Katru dienu lietojiet labu roku un nagu mitrinošu krēmu. Diemžēl ziema un sausa āda iet roku rokā, tāpēc vēsā dienā iesakām nēsāt līdzi ProSpa aizsargājošo roku serumu. Neaizmirstiet pievienot izsmidzināmo Moisture Bonding Ceramide Spray ādu aizsargājošo spreju, lai rokas būtu gludas.


2. Mitriniet, mitriniet un pēc tam vēlreiz mitriniet. Ūdens uzņemšana ir ļoti svarīga veselīgai ādai, tāpēc vienmēr nēsājiet līdzi ūdens pudeli. Ja iekštelpu apkure pārāk sausina jūsu ādu, iespējams, ir vērts ieguldīt arī gaisa mitrinātājā.


3. Turiet kutikulas atstumtas. Tas var palīdzēt novērst ādas plīšanu un velkošo sajūtu aiz kutikulas līnijas. Lai to izdarītu, ņemiet OPI Exfoliating Cuticle Cream kutikulas pīlinga krēmu un uzklājiet nelielu daudzumu uz katra naga. Atstājiet produktu iedarboties vismaz 30 sekundes. Paņemiet vairākkārt lietojamo nūjiņu kutikulas atbīdīšanai un atspiediet kutikulu atpakaļ katram nagam. Kad tas izdarīts, noslaukiet lieko kutikulu. Mēs neiesakām pavisam izgriezt kutikulas, tikai rūpīgi nogriezt lieko ādu, ja tas tiešām ir nepieciešams.


4. Valkājiet cimdus. Kad runa ir par trauku mazgāšanu vai roku iegremdēšanu ūdenī, vispirms uzvelciet gumijas cimdus. Ūdens un mazgāšanas līdzekļi var sausināt jūsu rokas un radīt papildu problēmas ar kutikulu.


5. Pēc iespējas izvairieties no ķīmiskām vielām. Spēcīgas ziepes, roku dezinfekcijas līdzekļi un nagu lakas noņēmēji var sausināt jūsu nagu kutikulu. Mazgājot rokas, mēģiniet nomainīt savus produktus pret attīrošām eļļām un izvairieties no spirtu saturošiem dezinfekcijas līdzekļiem.


6. Sāciet tūlīt. Ja jums jau ir redzamas sausas ādas pazīmes, palutiniet sevi, pirms nav par vēlu. Ejot dušā, lietojiet OPI Micro Exfoliating Hand Polish roku pīlingu, lai nopulētu sausu un saplaisājušu ādu. Noskalojiet un nosusiniet rokas, pirms uzklājat Protective Hand and Cuticle Cream roku un kutikulu aizsargājošo krēmu un maigi iemasējiet to rokās un nagos. Kopšanu pabeidziet ar mūsu mitrinošo ProSpa Nail and Cuticle Oil nagu un kutikulas eļļu, lai iegūtu greznu papildu aizsardzību.

7. Pārdomājiet savu vitamīnu lietošanu. Plaisājušas kutikulas var liecināt par cinka vai E vitamīna deficītu. Novērsiet šo problēmu, ēdot vairāk ar Omega-3 bagātu pārtiku, piemēram, spinātus, lasi un citas jūras veltes. Ja jūsu nagi ir trausli, izpētiet biotīna piedevas.


Izmantojot šos padomus un ieteikumus, jūsu kutikulas ātri vien atkal kļūs mitrinātas un veselas. Turpiniet apmeklēt OPI blogu, lai iegūtu vairāk informācijas par OPI produktiem, jo mēs vēlamies pārliecināties, ka jūsu nagi ir tikpat #OPIObsessed kā jūs.


OPI PROSPA līnija piedāvā kutikulas eļļu 3 dažādos uzklāšanas veidos - ar otiņu, pipeti vai līdziņemšanai ērtā iepakojumā:

  • AS200 NAIL CUTICLE OIL 8.6ml ērtai uzklāšanai ar pipeti 12.14 EUR

  • AS201 NAIL & CUTICLE OIL 14.8 ml ērtai uzklāšanai izmantojot otiņu 21.43 EUR

  • AS203 NAIL & CUTICLE OIL TO-GO 7.5ml ērti līdzņemšanai somiņā 12.27 EUR

  • AS202 NAIL & CUTICLE OIL 28ml lielais iepakojums ar pipeti 37.62 EUR


83 views0 comments
bottom of page