top of page

9 perfektas nagu formas un kā piemeklēt perfektu nagu formu savai plaukstai?

Vai vēlaties vizuālā tēla transformāciju? Jauns matu griezums pagaidīs - šoreiz ņemsim rokā nagu vīlīti un izmēģināsim jaunu nagu formu. Mēs atlasījām labākās - atkarībā no plaukstas individuālajām īpatnībām.

Priecāties vai bēdāties, bet uz Zemes eksistē vairāk nagu formu nekā mums ir pirkstu uz plaukstām. Izskatās pēc īsta izaicinājuma, vai ne tā? Taču tāpēc jau te esam, lai nāktu jums palīgā izvēlēties īsto nagu formu – patiesi izcilam manikīram. Iesākumā aplūkojiet savas plaukstas. Kāda ir kutikulas un nagu pamatnes forma? Atbīdiet kutikulu ar kociņu, lai aplūkotu savu īsto kutikulas formu. Esat gatava sākt?

Sāciet veidot formu, vīlējot malas un nedaudz sašaurinot tās – vairāk vai mazāk, atkarībā no vēlamās formas. Labākam rezultātam, vīlē vienā virzienā, tādējādi mazinot nagu trauslumu. Kad sāni ir novīlēti, pārejam pie gala.


Vai meklējat plašāku informāciju par dabisko nagu formas veidošanu? Ja esat nagu kopšanas profesionālis, dodieties uz mūsu OPI pakalpojumu izglītības kursu par nagu anatomiju Youtube esošajā videoklipā, lai sāktu darbu (ENG).


1. Ja tavi pirksti ir īsi

Labākā nagu forma šajā gadījumā ir noapaļotā. Šāda nagu forma pirkstus pagarina un padara tievākus. Turklāt noapaļoti nagi sašaurina platu naga pamatni.

Sāciet vīlēt, vadoties pēc pirkstu galu dabiskās formas. Kad esat pabeigusi, apgrieziet plaukstas un pārbaudiet līknes simetriju.



 

2. Ja tev ir plata naga pamatne un gari nagi


Labākā nagu forma jūsu gadījumā ir ovāls. Vizuāli izstiepj nagus gan platumā, gan garumā.

Forma līdzīga mandeļu formai, tomēr ir nedaudz strupāka. Vīlējiet katru naga pusi, naga galam finālā jāsanāk olveida formas.




 

3. Garākiem un slaidākiem pirkstiem



Labākā nagu forma jūsu plaukstām: mandeļu forma. Slaida sānos un slaida pamatnē – visnotaļ glaimojoša forma. Vīlējiet katru naga sānu un veidojiet galu, sašaurinot brīvo malu, tādējādi panākot

smailu virsotni finālā.




 

4. Pati vienkāršība

Vislabākā nagu forma nepretenciozām būtnēm ir kvadrāts. Ja naga pamatne ir gara un šaura, un īss nagu garums ir jūsu favorīts, šī forma ir jums kā radīta. Sakārojās pēc papildus garuma? Gēla nagu fani var uzgavilēt – gari kvadrātveida nagi ir perfekts audekls aktuālajiem toņiem un zīmējumiem. Šādu formu var panākt, vīlējot brīvo naga galu taisnā līnijā.



 

5. Universālā forma

Labākā nagu forma ikvienai plaukstai: ovāl-kvadrāts. Vienlīdz labi izskatās visiem! Gan uz īsiem, gan gariem pirkstiem. Daļēji ovāls, daļēji kvadrāts – uz īsiem nagiem šādu formu kopt ir elementāri. Sāciet vīlēt šķērseniski, pēc tam vienā vīlējumā noapaļojiet stūrus, izlīdzinot brīvo malu. Pagrieziet rokas pret sevi un pielabojiet, ja nepieciešams.



 

6. Īsi pirksti un gari nagi

Labākā nagu forma šādām plaukstām: Stiletto Nails. Šādu formu veido uz gariem nagiem (ieteicams veidot ar akrilu vai gēlu) un spiciem galiem. Līdzīga mandeļu formai, tikai smailāka. Atrodiet naga gala centru, tad veidojiet formu abiem naga sāniem, virzoties uz naga galu. Visbeidzot veidojiet pašu galu, sašaurinot brīvo malu un panākot smaili.



 

7. Akrila un gēla faniem

Labākā nagu forma jums: balerīnas nagi. Šo formu labāk uzticēt profesionālim salonā. Pagarināta, izstiepta forma, ar kvadrātveida galu. Lieliski izskatās uz gariem, tieviem pirkstiem. Par balerīnu nagiem nosaukti, jo naga gals šeit patiesi atgādina puantes.


Meklējat kaut ko izaicinošāku? Izmēģiniet līdzīgu formu, sauktu par Coffin Nails jeb zārka naglām – to forma ir nedaudz stūraināka par balerīnas nagiem un ir mazāk noapaļota, ja runājam par naga sāniem.

 

8. Influenceris


Labākā nagu forma jūsu plaukstām: lūpu krāsas nagi. Galu galā jūs nosakāt trendus! Tāpat kā jūsu iecienītākā lūpu krāsa, arī šis kvadrātveida nagu stils ir ieslīps pa diagonāli – rezultātā iegūstam unikālu nagu formu.






 

9. Dīva


Vislabākā nagu forma jums: gari kvadrātveida nagi. Ja nagu pamatne ir gara un šaura, ikdienā izvēlaties garus nagus vai gēla nagu pieaudzēšanu, šī forma būs jums piemērotākā.


Jaunākie toņi un zīmējumi uz nagiem, kā piemēram, ombrē, labi izskatās tieši uz iegarenas kvadrāta formas. To var panākt, vīlējot nagus taisnā līnijā pa brīvo malu un paralēli sāniem. Var viegli transformēt citās formās, ja radīsies vēlme pamainīt uz kaut ko citu. Šī forma ir arī viena no mūsu iecienītākajām nagu formām, ko izvēlas arī nagu kopšanas speciāliste @chaunlegend priekš māsām Kardašjanām.


Kad esat atradusi perfekto nagu formu, atlicis izvēlēties toni. Aplūkojiet mūsu aktualitātes!


Atzīmējiet mūs @OPI.latvia savā Instagram profilā, bet, ja tiešām esat #OPIObsessed, un pierakstieties e-pastiem sākumlapā, lai pirmā uzzinātu par jaunākajām kolekcijām un ekskluzīvajiem notikumiem.




Recent Posts

See All
bottom of page