top of page

Padomi, kā šovasar maksimāli ilgi baudīt perfektu manikīru!

Vasara, vasara, vasaras laiks. Atvaļinājumu sezona ir klāt ar sauli, smiltīm un temperatūras paaugstināšanos. Vēl labāk, mums ir piemērotas vasaras toņu nagu lakas, ko pieskaņot vasarai! Turklāt, ja vēlaties, lai jūsu manikīrs paliktu ilgāk perfekts pēc izkalidēm pludmalē un saulē, mēs esam sagatavojuši pāris padomus.


Tonis: ISLH008 Oh You Sing, Dance, Act, and Produce?

Visu dienu dzīvosiet pa baseinu?


Pirms dodaties uz baseinu, ir vērts veikt papildu piesardzības pasākumus, jo hlors var padarīt sausus nagus un kutikulas.


Iepriekšējā vakarā uz nagiem uzklājiet Nail Strenghtener nagu stiprinātāju vai OPI Nail Envy līdzekli ar toni, jo nav gēllakas pārklājuma. Vai arī, ja jūs jau lietojat nagu laku, variet uzklāt papildus OPI Top Coat virskārtas slāni, lai nodrošinātu papildu aizsardzību.



Saglabājiet savas kutikulas laimīgas!


Lietojot katru nakti, OPI ProSpa nagu un kutikulu eļļa novērš nagu šķelšanos un uztur kutikulas mitrinātas. Vienkārši novietojiet to uz sava naktsgaldiņa un uzklājiet to pirms gulētiešanas, lai nagi un kutikulas būtu veselas visas vasaras garumā.

Vai, ja meklējiet ērtu varianti atrodoties ceļā? OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil To Go ir ideāls veids, kā ceļojot viegli saglabāt kutikulas veselīgas. Tai ir mazs tilpums un ātra uzklāšana, kā arī tās konsitence ir nedaudz biezāka, lai eļļa nenotecētu garām.


Visi OPI ProSPA roku un pēdu ādas kopšanas līdzekļi satur C vitamīnu, lai novērstu pigmentācijas plankumu rašanos.


Gaiši zilais tonis: Its's a Boy! Sarkanais: Art Walk in Suzi’s Shoes

Neaizmirstiet dzert ūdeni!


Pēc ilgstošas mērcēšanās ūdenī (piemēram, baseinos), nagi var paplašināties un kļūt vājāki pret šķelšanos un lobīšanos, tāpēc mēģiniet nedaudz atpūsties no jūras un pārliecinieties, vai uzņemiet daudz ūdeni arī iekšķīgi.




Zaļais tonis: Rated Pea-G Rozā tonis: Hollywood & Vibe

Saki “nē” dzelteniem nagiem


Nē, ne dzeltenās nagu lakas — mums patīk klasiski spilgti dzelteni toņi, piemēram, Bee Unapologetic no mūsu Power of Hue kolekcijas. Mēs runājam par dzelteniem nagiem. Centieties nepavadīt pārāk daudz laika saulē, jo UV stari var izraisīt daudzu nagu laku krāsu izbalēšanu un dzeltēšanu. Lai jūsu manikīrs nemainītu toni, sagatavojiet nagus nevis ar vienu, bet gan divām kārtām OPI Natural Nail Base Coat bāzi pirms iecienītāko nagu laku lakošanas. Turklāt neaizmirstiet uzklāt uz rokām un kājām sauļošanās līdzekli!


Tonis: ISLF84 Do You Sea What I Sea?

Izvēlieties gēla nagu lakas manikīru


Tāpat kā mūsu mati, arī mūsu nagi absorbē ūdeni. Tāpēc pēc jautras dienas pludmalē vai baseinā klasiskās nagu lakas manikīrs, visticamāk sāks šķelties.


Ja vēlaties nagu krāsu, kas ilgst visu jūsu brīvdienu, apsveriet iespēju apmeklēt savu iecienīto nagu salonu un lūgt OPI GelColor manikīru. Ar 3 nedēļu noturību un spīdumu gēllakas manikīrs būs noturīgāks.







Saglabājiet savus nagus ilgāk perfektus


Vasara ir piepildīta ar izbraucieniem pludmalē, atvaļinājumiem un daudzām jautrām aktivitātēm, tādēļ iespējams nav laika atjaunot manikīru tik bieži, cik vēlaties, tāpēc izmantojiet ātri žūstošu virskārtu, piemēram, RapiDry Top Coat nagu lakas žāvētāju, lai ātri nožāvētu nagu laku toņus līdz pilnībai. Vai arī, lai sacietētu nagu laku tikai 60 sekundēs, izmantojot OPI Drip Dry Spray nagu lakas žāvēšanas izsmidzināmo līdzekli.

Zaļais tonis: Rated Pea-G Rozā tonis: Hollywood & Vibe

38 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page