top of page

Kāpēc mums visiem tik ļoti patīk #OPIObsessed ProSpa Cuticle Oil kutikulas eļļa?


Veselīgas kutikulas un nagi ir laimīgu roku pamats!


Lai arī šobrīd mēs esam tik pateicīgi par roku ziepēm, dezinfekcijas līdzekļiem un mājsaimniecības tīrīšanas līdzekļiem, ilgstoša to lietošana var padarīt mūsu roku ādu raupju un sausu. Tīrīšanas līdzekļi un antibakteriālie līdzekļi lieliski attīra virsmas, bet tie attīra arī jūsu ādu no dabīgajām eļļām, kas var izraisīt roku un nagu kutikulu sausumu.


Ja jūsu roku āda ir sausa, nekrītiet izmisumā. Mēs jautājām padomu mūsu OPI apmācību trenerei Belinda Price — un te būs viņas padomi, kā nodrošināt, lai jūsu klientu kutikulas būtu barotas, lai nagi būtu veseli un skaisti!


Kāpēc mēs mīlam kutikulas eļļu!


Eļļa ir vissvarīgākais kopšanas līdzeklis mājās, kāds vien var būt!


Kutikulas un nagi ir vienlīdz jutīgi pret izžūšanu sausā laikā, no ziepēm un mājsaimniecības tīrīšanas līdzekļiem. Sausa kutikulas padara nagus jutīgākus pret baktēriju iekļūšanu jūsu nagu gultnē. Nepatīkami!


Noteikti nogrieziet nagus, ja tiem ir kādi nelīdzenumi vai bojājumi, lai tie neieplīst, un reizi dienā nagos iemasējiet kutikulas eļļu, lai mazinātu sausumu.


Kā tas palīdz nagiem?


Nags ir kā sūklis. Tas absorbē jebkādu mitrumu. Uzsūcot mitrumu, tas uzbriest un kļūst lielāks. Nagu pārklājums/laka nē. Visu dienu jūsu nags atrodas gan ūdenī, gan izžūst, kļūstot lielāks un mazāks. Pārklājums paliek tāda paša izmēra un galu galā atdala nelielas naga daļiņas, jo tas nevar sekot līdzi izmaiņām. Šī iemesla dēļ nagu laka nošķelsies vieglāk nekā gēla laka, jo gēla laka ir nedaudz elastīgāka, bet galu galā arī tā nošķelsies vai pacelsies. Labi ieeļļots nags uzsūc eļļu un atgrūž ūdeni, tādējādi pasargājot nagu un pārklājumu, kā arī nodrošina naga pārklājuma ilgāku noturību.


Citi produkti, kas būtu jāpamēģina.


ProSpa Cuticle Exfoliator

Šis produkts satur AHA skābi, kā arī mīkstinošas un mitrinošas sastāvdaļas, lai maigi izšķīdinātu lieko kutikulu. Lietojiet mājās, uzklājot un iemasējot kutikulās, atstājiet 5 minūtes un pēc tam nomazgājiet, izmantojot maigu nagu birsti vai zobu birsti, kas paredzēta īpaši šim nolūkam. Atkārtojiet divas reizes nedēļā un starplaikos turpiniet lietot ProSpa nagu un kutikulas eļļu.



ProSpa Hand, Nail and Cuticle Cream.


Šis krēms ir lielisks, universāls produkts. Tas satur proteīnu, sauktu par ProSina, kas stiprina nagus, un sastāvdaļas, kas novērš novecošanos, mīkstina un mitrina ādu. Lietojiet kopā ar ProSpa nagu un kutikulas eļļu, lai iegūtu vislabākos rezultātus.




Izmanto īpašo bloga lasītāju atlaižu kodu -20% atlaidei uz visiem OPI ProSPA roku un pēdu ādas kopšanas līdzekļiem: PROSPA20


Viss sortiments:


26 views0 comments
bottom of page