top of page

Svini mirdzošus svētkus ar OPI Jewel Be Bold kolekciju!

Daudz dārgakmeņu tavam skaistumam!


OPI Jewel Be Bold 2022 collection

OPI piedāvā 2022.gada tendences, aicinot uz gada dekadentākajām vakariņām ar Jewel Be Bold kolekciju. Bagātīgo, izsmalcināto dārgakmeņu toņu paleti iedvesmojusi ekstravagantu svētku vakariņu ainava ar dārgakmeņiem un burbuļojošu šampanieti. Viesi ir tikpat īpaši kā kolekcijas krāsu toņi, un katrs tonis atspoguļo izcilu personību. Tātad, iegādājieties toņus “Rhinestone Red-y” un “Decked to the Pines”, “Pop the Baubles” un “Merry & Ice” - 12 “limited edition” nagu laku toņus un trīs zaigojošas lakas ar gliteriem!


Mirdziet ar jaunu, modernu dizainu zeltītu metālu un ledus toņos. Lakojiet nagus futūristiski zaļos toņos ar metālisku un mirdzošu efektu, kas svinīgi savienojas ar tumšu ķiršu un tumšām sarkanajām nokrāsām.


Gada vismodernākā tendence ir violets tonis, kas krāšņi uzlabots ar pērļu, mirdzuma un krēmīgām orhideju nokrāsām. Jewel Be Bold kolekcijā redzēsiet arī trīs klasiskus zelta mirdzumus ar sudraba nokrāsām, modernu rozā un ogles melnu toni, lai piešķirtu nagiem svinīgu akcentu.



“Svētku laikā, iespējams, tagad vairāk nekā jebkad agrāk, īpaši vērtīgs šķiet laiks ar draugiem un ģimeni,” atzīmē OPI līdzdibinātāja un zīmola vēstniece Sūzija Veisa-Fišmane ( Suzi Weiss-Fischmann ).


“Patērētāji koncentrējas uz pozitīvismu un izbauda mazas greznības, piemēram, mirdzošu manikīru, kas spēj izmainīt jūsu izskatu un stilu. Populārais tonis “Rhinestone Red-y”, košs perlamutra rubīnsarkans tonis, ir mana pirmā izvēle, lai iegūtu daudzpusīgu, spēcīgu un izsmalcinātu krāsu.”


“Svētku sezonā visur parādās gliteri, metāliski spīdumi un mirdzumi, sākot no drosmīgiem līdz izsmalcinātiem, un nagi nav izņēmums,” piebilst OPI globālā krāsu kolekciju direktore Džila Bartoševiča (Jill Bartoshevich).


“Ar prieku varu padalīties, ka 14 no 15 Jewel Be Bold kolekcijas toņiem piedāvā īpašus efektus, tostarp mirdzumus, pērles, metāliskus toņus un eko- gliterus, kas ir visizplatītākie šajā OPI kolekcijā!”




Jewel Be Bold kolekcijas toņi būs pieejami 3 formulās – GelColor gēllaka, Infinite Shine hibīdlaka un Nail Lacquer parastā nagu laka:

Go Big or Go Chrome

Izkristalizējies šajā metāliskajā sudrabā.



The Pearl of Your Dreams

Esiet zilā bumbiņa šajā zīdaini zilajā pērlē.




Tealing Festive

Izjūtiet svētku valdzinājumu šajā bagātīgajā zilganzaļajā mirdzumā.



Decked to the Pines

Izpušķojiet kokus metāliski zaļā krāsā.



Rhinestone Red-y

Esiet gatavi ielekt kamanās ar šo drosmīgo pērļu sarkano toni.



Feelin’ Berry Glam

Kļūstiet par dārgakmeni ar šo dziļi sarkano krēmtoni.



Charmed, I’m Sure

Esiet žilbinošas bagātīgā fuksijas mirdzumā.



Pink, Bling, and Be Merry

Topāzs uzkodām pērļu mirdzoši rozā tonī.



Merry & Ice

Uzlieciet visu uz ledus gaiši rozā mirdzumā.



Snow Holding Back

Apsniedziet ar baltu mirdzumu.



Sleigh Bells Bling

Iegūstiet jaunu attieksmi ar metālisku zeltu.




Bring Out the Big Gems

Esiet drosmīgs dārgakmens šajā sarkanbrūnajā mirdzumā.



Pop the Baubles

Uzsauciet tostu par stilīgo dizainu zelta un sudraba gliteros.



OPI’m a Gem

Izstarojiet tīru dārgakmeņu prieku dzirkstoši melnā mirdzumā.



I Pink It’s Snowing

Apsaldējiet nagus moderni rozā gliterī.




🚚 IZSŪTAM NĀKOŠAJĀ DARBA DIENĀ AR OMNIVA VAI VENIPAK! 📦


85 views0 comments
bottom of page