top of page

Produkts, kas obligāti jāizmēģina: NAIL ENVY

Ja kādreiz esat turējuši rokās OPI Nail Envy pudelīti, tad zināt, ka tā ir maģiska dzira, kas dara tieši to, ko sola izdarīt — liek visiem apskaust jūsu nagus (envy – skaudība no engļu valodas).


OPI Nail Envy nodrošina maksimālu dabīgo nagu stiprināšanu ar hidrolizētu kviešu olbaltumvielu un kalciju, kas ļauj nagam izaugt cietākam, garākam un stiprākam. Rezultāts jau 2-3 nedēļu laikā, atkarībā no naga augšanas ātruma.




🎀Lieto:

• Ja nagi kļuvuši trausli un ir lūstoši

• Pēc gēllakas un gēla pārklājuma noņemšanas

• Kā nagus spēcinošu nagu laku


Visus Nail Envy nagu stiprinātājus var izmantot kā atsevišķu kopšanas līdzekli vai kā alternatīvu bāzes pārklājumu zem jūsu iecienītākās OPI nagu lakas.






Lietošana:

1. Uzklāj divās kārtās uz tīriem, sausiem nagiem

2. Katru otro dienu uzklāj jaunu kārtu

3. Pēc nedēļas izmantojiet jebkuru OPI lakas noņemšanas līdzekli, lai noņemtu Nail Envy laku

4.Atkārtojiet visu vēlreiz, ja nepieciešams turpināt stiprināt nagus.



Padariet nagu atveseļošanu krāsainu!


Ar formulu, kas ir slavena ar spēju stiprināt dabiskos nagus, OPI Nail Envy Original ir pieejams arī četros neitrālos toņos! Trīs ikoniski klasiski toņi, tostarp Bubble Bath, kā arī viens ekskluzīvs tonis, piešķir nagiem nokrāsu, kamēr hidrolizētais kviešu proteīns un kalcijs padara nagus cietākus, garākus un stiprākus. Gatavojieties, ka jūsu nagus apskaudīs visi.





Original Nail Envy


Mūsu oriģinālā Nail Envy nagu stiprinātāja formula ir izstrādāta, lai stiprinātu vājus vai bojātus nagus. Varat to izmantot kā bāzes kārtu jebkurai klasiskajai nagu lakai, vai valkāt to atsevišķi, kad jūsu nagiem ir nepieciešamas īpašas rūpes. Original Nail Envy ir mūsu spēcīgākā formula, un mēs iesakām sākt ar šo, ja esat iesācējs Nail Envy — izmantojiet visu pudeli, pirms pāriet uz kaut ko specifiskāku.

www.opiveikals.com pieejama komplektā ar kutikulas eļļu!



Izmantojiet -20% atlaidi nagu stiprinātājiem ar kodu: ENVY20



253 views0 comments
bottom of page