top of page

Iepazīstieties ar OPI produktu līnijām

Vai esat kādreiz domājuši, kāda ir atšķirība starp OPI produktu līnijām? Mēs zinām, ka var būt mulsinoši atšķirt visas mūsu sistēmas, tāpēc mēs izveidojam ātru mūsu galveno produktu sadalījumu.



NATURE STRONG


OPI jaunākā dabīgas izcelsmes nagu laku līnija. Tas ir lieliski piemērota tīra skaistuma fanātiķiem. Formula ir augu izcelsmes, vegāna un 9-FREE. Tās noturas līdz 7 dienām, un var lietot ar dabīgas izcelsmes Top Coat virskārtu papildus spīdumam. www.opiveikals.com pieejami 30 toņi.



NAGU LAKA


OPI klasiskā nagu lakas formula, kas izgatavota no augstākās kvalitātes pigmentiem. Lai iegūtu labākos rezultātus, uzklājiet bāzi un Top Coat virskārtu. Šī sistēma ir lieliski piemērota lietošanai pašiem, jo to ir viegli uzklāt mājās un tā ātri izžūst. www.opiveikals.com pieejami 145 toņi.



INFINITE SHINE


Bezgalīgs spīdums - OPI ilgnoturīgās nagu lakas formula ir pieejama 3 pakāpju sistēmā. Tās tiek uzklātas un noņemamas kā parasta nagu laka, bet nodilst un spīd kā želejlaka bez nepieciešamības žāvēt lampā. Turklāt tās noturība ilgst līdz 11 dienām. www.opiveikals.com pieejami 160 toņi.




GEL COLOR

OPI gēla nagu laku sistēma, kas nodrošina līdz 3 nedēļu nodilumu un saglabā īsto krāsu. Pārklājumam tiek izmantota gēla bāze un gēla virskārta, un tiek cietinātas LED gaismā 30 sekundes uz katru pārklājumu. Šī sistēma paredzēta profesionāļiem. www.opiveikals.com pieejami 196 toņi.


POWDER PERFECTION


OPI nagu iegremdēšanas pulvera sistēma, kas nodrošina krāsu, papildus izturību un noturību līdzīgi kā akrila pārklājums, viss vienā, bez nepieciešamības sacietināt UV gaismā. Pārklājums ilgst 2-3 nedēļas un ir lieliski piemērots tiem, kuru nagi ātri lūst. Šī sistēma paredzēta profesionāļiem.

Latvijā šis produkts nav pieejams.





Noskatieties video, lai saprastu, kura produktu līnija ser tev:

Autors: OPI.com

36 views0 comments
bottom of page