top of page

Kāpēc izvēlēties OPI Nature Strong nagu lakas?


Kāds saka, ka skaistuma industrija mainās, taču būsim reāli – tā ir mainījusies jau labi sen. Tīri dabīgi produkti šajā nozarē vairs nav patīkama ekstra, bet gan ekspektācija, un nagu kopšanas jomā mēs kļūstam arvien zinošāki. Ko tas nozīmē? Mēs labi orientējamies produktu sastāvā, un ir likumsakarīgi, ka dabīgums it visā kļuvis par globālu apsēstību, kas uzņem apgriezienus.

Neraugoties uz tendenci, vēl aizvien rodas dilemma – vai jaunāks, dabīgāks produkts būs tikpat labs, kā tas, kas pierādījis savu efektivitāti laika gaitā? Kas ir svarīgāks: lakas noturība vai tās dabīgais sastāvs?


OPI Nature Strong. Mums var rasties daudz jautājumi no sērijas “vai šis produkts tiešām strādā?” Lai palīdzētu atbildētu uz visiem aktuālajiem jautājumiem, esam izveidojuši špikeri ar galvenajām vadlīnijām.




"Jā, tai ir dabīga izcelsme un jā – tā patiešām strādā!"


Būtiskākā OPI Nature Strong atšķirība salīdzinot ar citām dabīgas izcelsmes nagu lakām ir tā, ka tā patiešām ir iedarbīga. Pēc produktu izmēģināšanas to var apliecināt ikviens - katrs lakas tonis nodrošina noturību un spīdumu līdz pat 7 dienām, krāsa nekļūst blāva, to ir viegli uzklāt un noņemt, un tā ātri nožūst. Tā nēsājas tikpat lieliski kā OPI nepārspējamā Nail Lacquer formula.





"Dabīga izvēle!"


Produkcija ir veltījums tiem, kas vienmēr apzinīgi izvērtē, ko uzklāt uz savas ādas un ko labāk nē. OPI jaunā nagu laka nesatur formaldehīdu un parabēnus. Tā ir vegāniska, bez ĢMO un pildīta ar augstvērtīgām sastāvdaļām, kas iegūtas no augiem un minerālvielām, piemēram, cukurniedrēm, kviešiem un māliem.


Svarīga piezīme: esiet piesardzīgi, kā sajaucat un savietojat OPI Nature Strong ar citiem produktiem. Viens no mūsu iecienītākajiem trikiem, lai izspiestu pēdējo lakas pilienu, ir pievienot lakai 1-2 pilienus Lacquer Thinner. Taču ņemiet vērā, ka, pievienojot šo produktu jebkuram Nature Strong tonim, tiek izjaukts dabīgās izcelsmes % kopējā formulā.




"Lai laka nožūtu, nav jāpaiet mūžībai."

Fokuss uz produkta dabiskuma ir svarīgs punkts, taču neaizmirstam par nožūšanas laiku. Jaunajās nagu lakās satiekas visas tās priekšrocības, ar ko var lepoties mūsu oriģinālā Nail Lacquer un Infinite Shine formulas.





"Tā lieliski draudzējas ar nagu dizainiem."

Ar Nature Strong nagu lakām arī ir iespējams izveidot lieliskus dizainus!





“Bez nepatīkama aromāta.”


Mākslīgās smaržvielas, ar mērķi noslēpt lakas aromātu, mūsu produktos netiek izmantotas. Taču lieliskā ziņa ir tāda, ka Nature Strong smarža ir no augu izcelsmes sastāvdaļām, un tas, atzīstiet, ir daudz svarīgāk!





Ja rodas jautājumi par Nature Strong, esiet mīļi gaidīti sūtīt mums privātu ziņu. Esam vienmēr rokas stiepiena attālumā.


Un dāvana bloga lasītājiem, -20% atlaide visiem Nature Strong toņiem ar kodu: NATURE20



58 views0 comments
bottom of page