top of page

Izbaudiet krāsu dziedinošo spēku ar OPI Fall Wonders rudens kolekciju

Iekrāsojiet sevi rudens nokrāsās ar OPI Fall Wonders kolekciju. Tā ir mūsu planētas toņu palete, ko iedvesmojuši dabas brīnumi visā pasaulē. 12 jauni toņi ar nomierinošu un krāsainu dabas dziedinošo spēku.


Zemes toņi - purpursarkanais, māla un tumši brūnais – sniedz pamatīguma sajūtu un līdzsvaru, savukārt siltās purpursarkanās, dzeltenās, rūsas un sarkanās nokrāsas atspoguļo dabiskajos klinšu veidojumos sastopamos minerālu un rūdas toņus. Meditatīvās krāsas - ainaviski zilā, metāliskā zelta, alvas un melnās pērles nokrāsas atspoguļo labsajūtas rituālu elementus (gonga skaņas, ūdeni un akmeņus) un atmodina apziņas pašnovērtējuma izjūtas.

“Daba ir piesātināta ar krāsām, tām ir spēks uzlabot garastāvokli un nodrošināt līdzsvaru,” atzīmē OPI līdzdibinātāja un zīmola vēstniece Sūzija Veisa-Fišmane (Suzi Weiss-Fischmann). “Zemes enerģija ir kā balzams mūsu prātam un ķermenim. Fall Wonders rudens kolekcija piedāvā krāsas, kas aizved mūs dabā, ļauj atpūsties no realitātes un sazināties ar pasauli, kurā valda labsajūta.”

“Kolekcijā ir iekļauti klasiskie elementi – ūdens, zeme, gaiss, uguns,” piebilst OPI globālā krāsu kolekciju direktore Džila Bartoševiča (Jill Bartoshevich). “Ideja par krāsu izmantošanu sevis izzināšanai balstās uz intuitīvu pieņēmumu, ka savienošanās ar zemes enerģiju caur šiem elementiem var jūs nomierināt, dot spēku vai motivēt, kad tas ir nepieciešams. Populārais tonis Midnight Mantra ir tumši zils krēmveida tonis, kas iedveš dziļu un rāmu mieru. Šis tonis ir lieliski piemērots gan dienai, gan vakaram, jo ir nemainīgi moderns un papildina citas modes un aksesuāru krāsu tendences.”

Fall Wonders kolekcijas toņi pieejami trīs dažādās formulās - GelColor gēllaka, Infinite Shine hibrīdlaka and Nail Lacquer nagu lakās, ieskaitot:


Piece of Mined

Piezemēta krēmkrāsas violeta nokrāsa, kas mainīs jūsu prātu.



Claydreaming

Neitrāls brūni violets krēms, kas padarīs jūs noturīgākus.



Medi-take It All In

Līdzsvarojošs violets krēms, kas liks jūsu nagiem izskatīties bagātīgi.


Brown to Earth*

Sazemējiet sevi ar šo tumši brūno krēmveida laku.


Ochre the Moon

Uzlabojiet savu garastāvokli ar šo silti dzelteno krēmkrāsu.


Rust & Relaxation*

Uzlādējieties atkal ar šo silto rūsas krēmu.


Red-veal Your Truth*

Silti sarkans krēms, kas liks jums justies stabili.


Suzi Takes a Sound Bath*

Zemes toņa zilā nokrāsa, ko sajutīsiet savā prātā, ķermenī un dvēselē.


Midnight Mantra*

Tumši zila “navy” krēmkrāsa, kas aizvedīs jūs naktī.


I Mica Be Dreaming

Mirdzoša metāliska zelta laka, kas iekalta kā akmenī.


Clean Slate

Esiet savā elementā ar šo tumšo metāliski pelēko krāsu.


Cave the Way*

Melno pērļu laka jūs iepriecinās.



GelColor nodrošina izcilu pakalpojumu salonā ar līdz pat trīs nedēļu noturību, bet Infinite Shine apvieno lielisku spīdumu un tradicionālu lakas uzklāšanu. Nail Lacquera nagu lakām ir ļoti pigmentēta, bagātīga krāsas formula, kas klājas vienmērīgi, bez svītrām.



🚚 IZSŪTAM NĀKOŠAJĀ DARBA DIENĀ AR OMNIVA VAI VENIPAK! 📦

56 views0 comments
bottom of page