top of page

Pārliecinieties par krāsu spēku ar OPI “Limited Edition” vasaras Shimmer Shade 2022 kolekciju

Esi drosmīga. Esi spilgta. Esi krāsaina.


Atklājiet priecīgas un dinamiskas krāsas ar OPI Power of Hue kolekciju 2022. gada vasarai! Power of Hue piedāvā 12 mirdzošus “limited edition” toņus trīs dažādās formulās un piedāvā garastāvokli uzlabojošu, siltu krāsu paleti, kas sniedz enerģiju un aktivizē gan prātu, gan ķermeni. To līdzsvaro vēsi, terapeitiski nomierinoši toņi.

Drosmīgas, spilgtas fuksijas, elektriskā tirkīza un violetās nokrāsas nianses rada pacilātu noskaņojumu, savukārt ledeņu rozā, ceriņu un debeszilās krāsas izraisa eiforiskas sajūtas, kas līdzinās saldai konfektei. Daudzpusīgas, pielāgojamas, bagātīgi rozā un neitrāli mirdzošas nokrāsas līdzsvaro patīkamas citrusaugļu oranžas, spilgti dzeltenas, laima zaļas un spilgti rozā nokrāsas, kas atdzīvina jebkuru izskatu.

"Globālā krīze, kas pēdējos divos gados ir pārņēmusi mūsu dzīvi, tagad ir iemesls dzīviem un enerģiskiem krāsu toņu virzieniem," atzīmē OPI līdzdibinātāja un zīmola vēstniece Sūzija Veisa-Fišmane (Suzi Weiss-Fischmann). “Uzmundrinoša estētika, dzīvespriecīgas tekstūras un vibrējošas krāsu kombinācijas ir 2022. gada vasaras krāsu stāsta pamatā. Šī kolekcija ar hiperkrāsainiem toņiem rada eiforijas un izbēgšanas sajūtu ar garastāvokli uzlabojošiem efektiem.”

“Šovasar nagu tendencēs dominē četras krāsas: fuksija, oranža, ceriņu un zila,” piebilst OPI globālā krāsu kolekciju direktore Džila Bartoševiča (Jill Bartoshevich). "Fuksijai ir intensitāte, kas dod spēku, tāpēc nav pārsteigums, ka Pink Big — drosmīga, mirdzoša fuksija — ir sezonas populārākais tonis. Oranžā krāsa ir pacilājoša, dzimumneitrāla un spilgta, savukārt ceriņi ir rotaļīgi, mūsdienīgi violeti. Zils ir vēss, atsvaidzinošs, kā dziedinošs balzams gan ķermenim, gan prātam. Ar šo kolekciju, patērētāji manikīrā un pedikīrā var izbaudīt tehniskus toņus ar mirdzošu varavīksnes nokrāsu spektru, kas ideāli piemēroti viņu pašizpausmei.”


Power of Hue kolekcijas toņi pieejami trīs dažādās formulās - GelColor gēllaka, Infinite Shine hibrīdlaka and Nail Lacquer klasiskajās nagu lakās, ieskaitot:


Sun-rise Up

Rādiet ceļu šajā mirdzošajā koraļļu rozā tonī.




Sugar Crush It

Veidojiet cukurvates viļņus šajā maigi rozīgajā mirdzumā.




Exercise Your Brights

Elektriski rozā krāsa uzlabos tavas dzīves skaļumu.



Pink Big

Dariet LIELAS lietas šajā mirdzošajā fuksijas tonī.



Go to Grape Lengths

Drosmīgs, mirdzoši violets, kas neapstājas ne pie kā.



Don’t Wait. Create.

Ļaujiet lietām notikt šajā spilgti mirdzošajā ceriņā.



Sky True to Yourself

Izstaro savas patiesās krāsas šajā mirdzošajā debeszilajā tonī.



Feel Bluetiful

Elektriski dzirkstoši zilā krāsa ļaus jums lieliski tikt galā ar mākoņiem.



Make Rainbows

Zaigojošs laima zaļums, kas izplata lielu prieku.



Bee Unapologetic

Uzdrošinies atšķirties šajā spilgti mirdzoši dzeltenajā krāsā.


Mango for It

Garšīgs apelsīnu mirdzums, no tā neatturēties.



The Future is You

Iepazīstiet pasauli šajā mirdzošajā zeltainā iedegumā.





GelColor nodrošina izcilu pakalpojumu salonā ar līdz pat trīs nedēļu noturību, bet Infinite Shine apvieno lielisku spīdumu un tradicionālu lakas uzklāšanu. Nail Lacquera nagu lakām ir ļoti pigmentēta, bagātīga krāsas formula, kas klājas vienmērīgi, bez svītrām.



🌈 Papildus šai dinamiskajai kolekcijai OPI sadarbojas ar Trevor projektu ASV, pasaulē lielāko pašnāvību novēršanas un garīgās veselības organizāciju LGBTQIA+ (netradicionālas orientācijas) jauniešiem. OPI ieguldījums palīdzēs paplašināt organizācijas bezmaksas 24/7 krīzes pakalpojumu programmas, lai apkalpotu vairāk nekā 1,8 miljonus LGBTQIA+ jauniešu, kuri katru gadu nopietni apsver pašnāvību ASV. Mūsu mērķis ir kopā atbalstīt LGBTQIA+ kopienu un palīdzēt. veidot nākotni krāsaināku un labāku.

16 views0 comments
bottom of page