top of page

OPI sadarbībā ar Xbox izveido kompjūterspēļu iedvesmotu 2022.gada pavasara kolekciju

Šajā pavasarī izbaudiet nagu lakas jaunā, nākamā līmenī. OPI sadarbībā ar Xbox iepazīstina mūs ar dinamisku un stilīgu 12 krāsu toņu kolekciju.

Toņu palete ir pieejama trīs dažādās nagu laku formulās ar plašu toņu amplitūdu no svaigi ziliem un zaļiem toņiem līdz fantastiskiem nokrāsu mirdzumiem. Toņu palete atdzīvina kompjūterspēļu virtuālo pasauli, lai jūs varētu atklāt sev bezgalīgas toņu variācijas, spēlēties ar nagu dizainiem un jaunām tendencēm.


Pikseļu rozā tonim (Pixel Dust, Racing for Pinks) pievienojas enerģiskas spilgti oranžas, koraļļu un koši sarkanas nokrāsas (Suzi is My Avatar, Trading Paint, Heart and Con-soul).


Uzsāciet spēli, izmantojot toņus, kas dabiski harmonē - dabīgi bēšos un zaļos (Quest for Quartz, The Pass is Always Greener, Sage Simulation), pēc tam pacelieties uz nākamo līmeni ar ēteriskiem lavandas un purpura toņiem (You Had Me at Halo, Can’t CTRL Me, Achievement Unlocked, N00berry*).


“Pēdējo 40 gadu laikā mēs esam apceļojuši pasauli; tagad esam priecīgi apmeklēt virtuālās pasaules ar Xbox,” atzīmē OPI līdzdibinātāja un zīmola vēstniece Sūzija Veisa-Fišmane (Suzi Weiss-Fischmann).


“Šajās pasaulēs ir iespējams viss, un kolekcijas krāsas atspoguļo bezgalīgas iespējas radīt ko jaunu. Neatkarīgi no tā, vai spēlējat videospēles kā radošu hobiju vai veidu, kā atpūsties un sazināties ar draugiem, nagu kopšana piedāvā tās pašas priekšrocības. No jaunām toņu tehnoloģijām līdz nagu dizainam, patērētāji var sagaidīt daudz aizraujošu pārsteigumu, ko sagaida šī partnerība!”


“Mēs esam priecīgi sadarboties ar OPI, lai atklātu burvīgas nagu lakas krāsas, kuras iedvesmojušas spēles un jūsu iecienītākie Xbox Game Pass nosaukumi,” stāsta Xbox globālās partnerības direktors Markoss Voltenbergs (Marcos Waltenberg). "Mēs ceram, ka šī kolekcija iedvesmos fanus visā pasaulē izmantot savu radošumu un iztēli, izmantojot nagu dizainu un toņus."

"Šopavasar sagaidiet daudz mirdzuma, kā arī krāsas, kas vienlaikus ir spilgtas un nomierinošas," piebilst OPI globālā krāsu kolekciju direktore Džila Bartoševiča (Jill Bartoshevich). “Toņi, piemēram, Sage Simulation, dziļi pigmentēta jūras putu zaļās krāsas versija, un izcilais tonis Achievement Unlocked, enerģētiskā krēmkrāsas ceriņu tonī, piedāvā valkātājiem aizbēgt krāsu pasaulē. Šajā kolekcijā ir iekļauti arī četri īpaši mirdzoši toņi — Quest for Quartz, Pixel Dust, Heart and Con-soul un You Had Me at Halo — ar atstarojošiem pikseļu putekļiem, lai radītu efektu, kas ir vienkārši valdzinošs.”


12 OPI x Xbox kolekcijas toņi būs pieejami 3 formulās – GelColor gēllaka, Infinite Shine hibīdlaka un Nail Lacquer klasiskā nagu laka:



90 views0 comments
bottom of page