top of page

2021.gada rudens kolekcijā “Downtown LA” OPI piedāvā izteiksmīgus toņus un lielpilsētas kultūru.

Ieskaitot ikoniskā toņa Lincoln Park After Dark atjaunotu versiju!

Nākamā pietura 40 gadu jubilejas ceļojumā – Losandželosas centrs (Downtown LA)! OPI aizved jūs Losandželosas centra mūsdienīgajās ielās, kur lielpilsētas kultūra satiekas ar moderno 2021.gada rudens kolekciju. Downtown LA Collection piedāvā 12 krāsu toņus četrās dažādās produktu formulās, sākot no starpsezonas toņiem līdz spilgti dinamiskām nokrāsām. Kolekcija piedāvā patiešām daudzpusīgu toņu paleti.


Dūmakainie ceriņu toņi un sārtās nokrāsas sajaucas ar siltiem metāliski rozā rudens toņiem un bagātīgi piesātināto kastani. Sulīgos aveņu, ķiršu sarkanos, plūmju un zaļās priedes toņus līdzsvaro postpankroka putekļainās un tumšās zilā un pelēkā toņa nokrāsas.

"Šoruden mēs turpinām savas dzimtās pilsētas 40 gadu jubilejas svinības un izpētām pilsētas teritoriju – Losandželosas centru, kuru veidojušas daudzas kultūras," norāda OPI līdzdibinātāja un zīmola vēstniece Suzi Veisa-Fišmane (Suzi Weiss-Fischmann). “Ar šo kolekciju mēs esam savienojuši vēsturisko Losandželosas centru ar jauno lielpilsētu. Šo koncepciju iemieso tonis “Abstract After Dark”, kas ir atjaunota “Lincoln Park After Dark” versija, - OPI ikoniskā, vampīriski tumšā nokrāsa. Iedvesmojoties no mirdzošajām Losandželosas naktīm, šis jaunais tonis savieno tumši zilas un violetas nokrāsas ar mirdzošu saulrieta mirdzumu virs pilsētas panorāmas.”

“Līdzās šim bagātīgajam mantojumam un modernajiem muzejiem Losandželosas centrs ir pazīstams ar savu dinamisko mākslas dzīvi,” piebilst OPI globālais krāsu kolekciju direktors Džils Bartoševičs (Jill Bartoshevich). “Nepārtraukti mainīgie, dinamiskie sienu gleznojumi sniedz enerģiju pilsētas ielām un iedvesmo šīs kolekcijas 12 toņus. Viens no sezonas izcilākajiem- “Angels Flight to Starry Nights” (Eņģeļu lidojums zvaigžņotajās naktīs)-ir spilgts, hologrāfisks debesu zils mirdzums, kas ataino Losandželosas centra vitalitāti un skaistumu. Šis tonis arī simbolizē pāreju uz starpsezonu nokrāsām, jo patērētāji meklē rudenim un ziemai piemērotus toņus, - gaišākus un mirdzošākus. ”


Toņu nosaukumi runā par iecienītākajām vietām pilsētas centrā: 7th & Flower ir ikonisks krustojums pilsētas centrā, Isn’t It Grand Avenue atrodas lielākie mākslas muzeji, piemēram, The Broad un MOCA, Angel’s Flight to Starry Nights iedvesmo Angel’s Flight dzelzceļš Bunker Hill rajonā, My Studio's on Spring tonis ir nosaukts Spring Street ielas vārdā, Graffiti Sweetie godina visus dinamiskos sienas gleznojumus, un Art Walk in Suzi’s Shoes ir norādījums uz daudzajām pastaigu takām mākslas rajonā.


Visi 12 Downtown LA kolekcijas toņi būs pieejami 3 formulās – GelColor gēllaka, Infinite Shine hibīdlaka un Nail Lacquer parastā nagu laka:


Metallic Composition

Vizuļojošs rozā zelts, kas ir jūsu iztēles skice.



Graffiti Sweetie*

Sniedziet savu balsi par šo perfekti saldo ceriņu krēmu.



(P)Ink on Canvas*

Pastelīgs vaigu sārtums jūsu pašu interpretācijai.


Espresso Your Inner Self

Izceliet savu iekšējo mākslinieku ar tumša espresso brūno toni.


7th & Flower*

Ziediet purpursarkanā motīvā ar šo odu Losandželosas centram.


Art Walk in Suzi’s Shoes

Mākslas ceļojums Sūzijas kurpēs.


Isn’t It Grand Avenue

Channel muzeja nakts ar šo intenīvi tumšo “navy” zilo.


Angel’s Flight to Starry Nights

Mirdziet un zaigojiet ar mirdzošu, vēsi zilu nokrāsu.


OPI DTLA*

Tumšs lielpilsētas centra pelēkais tonis, ko jūs neglābjami iemīlēsiet.


Abstract After Dark*

Mirdzošs pusnakts violets, kas uzjundīs jūsu radošumu.


Violet Visionary*

Tonis pozēs šajā bagātīgi violetajā krēmā.


My Studio’s On Spring

Sulīgs, tumši zaļš, tas ir mākslas darbs.


GelColor gēllaka nodrošina izcilu pakalpojumu salonā ar līdz pat trīs nedēļu noturību, bet Infinite Shine apvieno lielisku spīdumu un tradicionālu lakas uzklāšanu. Nail Lacquera nagu lakām ir ļoti pigmentēta, bagātīga krāsas formula, kas klājas vienmērīgi, bez svītrām.


Jaunā kolekcija jau pieejama www.opiveikals.com



129 views0 comments
bottom of page